Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogo je pametan ovaj naš korektor
hahahha... lud si lektor :P
gospodine \'\'hiper inteligentni\'\'...PISE SE LEKTOR
halloo??? nista nije objavljeno o sff-u vec 15 min? da se nije mozda malko zavratio crveni tepih? ili je neko od sluzbenih vozila sff-a moralo nasuti gorivo? dajte neku info, crknut cu ako nista ne objavite!!!
Mislim da je važnije otkriti zašto uopšte stoje? Bolje bi im bilo da podignu i drugu nogu da nije stalno u vodi jer se lako mogu prehladiti. Onda dobiju proljev, odu bubrezi a može jih šta jami ozdo iz vode. npr. neka ažbaha sa dvije glave što jede flamingose.
mislim da bi ovo istrazivanje hitno trebalo nastaviti, da se utvrdi zasto ne vole stajati na drugoj nozi. To bi bila prelomna tacka za rjesavanje svih problema na svijetu.
na sta bacaju pare, pa logicno je da regulisu temperaturu