Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite ljude neka kazu sta zele... zamislite da vi nesto izjavite, npr ako ste naucnik i radite u ovako jakoj firmi.. i ljudi vas krenu zvat budalom, i slicno... kako bi se vi osjecali... zato moroni dosta glupih komentara i dosta nacionalnosti, racisma, i ostalih gluposti... procitajte i sutite...
ovaj astronom previse gleda americke science filmove
aha ... i onda dodju transformersi da nas spasu buahahahahaha :))))
vecu glupost odavno nisam cuo...
prodzes autom kroz RS, kod njih i dan danas oni trgovci pored ceste prodaju audio kasete , a oni imucni imaju i video rekordere ....i onda obilic pun sav sebe dodze da nesto ovdje komentarise :) :)
a mozda nose traperice i duge kose
Zato su prdoslavni napredovali u metodologiji istrebljivanja sa neistomisljenicima tako da mislim da su vas vanzemaljci promatrali sa velikom paznjom pitajuci se kolike granice retardacije mogu biti u jednoj vrsti koja zvjerski unistava pripadnike svoje vrste.