Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato će sad ebola da hara svijetom..
Uskoro kraj svijeta!
Izbaci gen, ubaci virus, kao da je neki traktorista pisao.
aids djenaza
Valjda virusi inace ugrađuju svoj genetički materijal u genom domacina.
Ubrzo ce i smak svijeta tako da to neće biti potrebno.sacekajte VI da umre još koji milion crnaca u Africi pa onda objavite da imate lijek za virus koji ste sami izmislili.
da sam na mjestu ovih naucnika,nebih putovao avionom u skorije vrijeme moj savjet..svaka veca i smrtonosnija bolest je labaratoriska,nades lijek za aids oni izmisle drugu a ima ih, a sto je cudno najgore bolesti se pojave u africkim zemljama pa onda dalje,valjda da se vidi kako djeluje i u kolikom omjeru hmm,nesto je trulo kod kipa slobode?
cemu toliki upitnici ne razumijem,sta sam krivo napisao ako moze objasnjenje..hvala
aaa 3 slova sam krivo napisao,sustina mog komentara pade u vodu zbog rijeci koju svi razumiju,a neki bas i ne..kad ce taj bingo da idem odavde?uzdravlje
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...sa srećom :) ...još da dokrajčite glupost i ostalo, đe bi nam kraj bio...
Teško commie, gluposti nema lijeka :)
...svevišnji je škrt na softveru...udijeli samo basic functions...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj ja ljepote,nikad više kondomi,bravo naučnici,časti vas teta Šemsa vaša
"U razvijenim zemljama virus se uspješno drži pod kontrolom antiretrovirusnom terapijom (HAART), međutim, bolest se sa svakim prekidom u liječenju uvijek može ponovno razmahati. " Ova SIDA zvuci ko nakav klosar,mase se puno ahahahhhah
Da ti hoce pupak odvezat.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)