Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
raja gledam komentare na bilo koji post i umrem od smijeha HAHAHA bosanski humor je najjači !!! samo nastavite HAHAha
Jasno mi je da \"nauka\" već godinama traži odgovore na istim mjestima,u istim uzročnicima i po istim metodama i nikad ne bi krenula od jednostavnih i kreativnih pretpostavki.Zašto je samo vrsta dinosaurosi nestala sa lica zemlje a ne npr. vrste kao što su aligatori,ajkule ili kitovi za koje tvrde da su živjeli godinama prije dinosaura,pa i neke vrste sisara. Zašto odgovor ne bi bio da su dinosauri jedna neusavršena kreacija majke Zemlje,koja je takođe\"živo biće\" i spada u vrstu viših bića koja direktno utječu na stvaranje nas minornijih oblika života,te je kao takva jednostavno izbrisala vrstu \"dinosauri\" uvidjevši da oni kao preagresivna i nesvjesna bića i nemaju neku svrhu na planeti. Nauka prearogantno polazi od pretpostavke da je u univerzumu sve slučajno,te da su ljudi ti koji imaju najveći nivo svijesti a ne božanstvo na kojem živimo i koje će jednog dana isto tako odlučiti da uništi i nas ako budemo stavljali sebe u centar pažnje.
omg, jeste levati... naravno da su otkrili da je 2 meteorida ubilo dinosaure sve na zemlji... svi smo mi to znali, ali nigdje nije pisalo koliko je meteorita puklo na zemlju.... zato prvo procitajte o cemu je rijec pa onda pametujte... stop pametnjakovicima... svaka cast momcima.
cuj oni poginuli a srbi nisu eto ti pravde lakse bi nam bilo da je obratno bilo
Dinosauri su bili servi a njihova prezivjela minijaura su dabrovi. Niste se nikad pitali sto ima u SPC dabarpodrinjski i sl...? Vise ne mozete reci da niste culi. Jos nesto, glavni dabrovima nije neki veliki dabar, nego mak-KR i njega zovu vladika.
Dobro, tu su krateri a gdje su meteoriti???
Ova vijest je starija od dana kada je zvekula kometa xD
Vrijeme je da se posvetimo ocuvanju Zemlje i istrazivanju svemira...a ne unutar Zemaljskim ratovima i glupostima !!!!
Čudno je to, znaju šta je bilo prije 65 miliona godina, a ne znaju šta će biti sutra ;)
hehehhe, e nek si mi ti et rekao et da sam ja moron heheheh levatu balavi...sa ovim komentarom si pokazao kakva si ti tuka i zaostala osoba..smijem ti se balo ;)
JA... ti si krembil neviđeni...to nije normalno koliki si ti moron... samo me interesuje koju relativno normalnu osobu u BiH sa ovakvom situacijom kakva jeste, interesuje i zanima nešto što se desilo prije 65 miliona godina... ne budi moron i spusti se malo na zemlju... KAKAV FAKIN...
To se Muji odkino zekan dok je ga potkivo na Mjesecu
A zemlja je okrugla i to su pokazala najnovija istraživanja!
maaaa daaaaj amerikanci nisu bili u stanju otkriti tuce napušenih arapa što su im se zabili u tornjeve aaa kamo li da otkriju asteroid koji će se sudariti sa zemljom
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr