Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dešava se to. Ja jednom prdno u autobusu i svi ostali poletili u drugi kraj autobusa, a niko ni skim se nije dogovarao niti razmjenjivao informacije.
sta je ovo
e moj sci-fi...pokri se mokrom krpom po glavi
vrati se u rupu iz koje si izgmizao mrmote jedan ćoravi, ti se našo pametan da nam kažeš šta su to kvarkovi! Valjda znamo svi iz osnovne škole osnovnu floru i faunu?!
Jednostavno. Atom se sastoji od kvarkova koji su međusobno spojeni česticama gluona. Pa čitajte ponovo.
\'oće nam ovo yebhat kevu, ha?
Joooj samo kad nesto pukne, ima da odemo u 3pm
Prejako kakva vijest, natakarim vas.Hoce li kod nas RAK ukidati kvizove kojim pljackaju gradjane na PINKU i OBN... http://danas.net.hr/balkan/u-srbiji-laznim-kvizovima-prevarili-163000-ljudi-za-32-milijuna-eura
sta recce i osta ziv...Mozeli se to prodati :)
Što mi brišete komentare vi mrski klixovci?
ja sam skonto
ni ja nista ne kontam
e j.e.b.ii.t.e me ako je iko skontao jednu recenicu od ovog sto je napisano!
ha?