Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nismo mi u milosti majke prirode vec u milosti uzvisenog Allaha, gospodara svih svijetova.
@edin.kulin.9 po arapskom, po ljudskom MAJKA PRIRODA.
persa, razlika između Allaha i majke prirode je u tome što je majka priroda povinovana zakonima. A njih je, kao i nju, dao Allah, nema Boga osim njega. Majka priroda do određenog momenta nije postojala, pa shodno tome, prateći logički slijed zaključivanja, nije mogla ni samu sebe stvoriti. A da bi u tom momentu se ista stvorila, potrebno je da to neko odluči, tj. kaže "budi"... i ona bi. Isto tako će ona i nestati (širenjem univerzuma i povećanjem tamne materije)
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
halid genjac ce sve da prezivi
Da hoce makar majka priroda po amerima kad nece niko drugi.Onda bi i nju prozvali teroristom :)
Ima dovoljno dokumentaraca o Yellowstone super-vulkanu i eventualnim posljedicama erupcije na YouTube...Jezivo. Negdje sam napisao na podatak da bi erupcija bila u nivou istovremene detonacije 1000 atomskih bombi(!) I, istini za volju, ovaj vulkan i nije tako uspavan. Seizmolozi biljeze mini-potrese, cak i do 300 u odredjenim periodima, tlo radi,... Srecna je okolnost da ima 'izduvnih ventila' koji, donekle, stabilizuju pritisak, s vremena na vrijeme... A, nivo magme raste, u prosjeku, 2 incha godisnje. O kakvom se pitencijalu radi govori cinjenica da je unutrasnjost vulkana ( znaci magmatska 'chamber') duzine 465 milja..(!!)
...naisao na podatak ....
Priroda ce pronaci nacin da stanje vrati u ravnotezu.
Vako dimi Behkin golf cvaja kad ga upališ u decembru na minus 5!
Steta po nacionalni park i brojne zivotinjske vrste.
mi nećemo postojati za 1000 do 10000 godina.
protiv ove sile vi amerikanci nemate sansu dzaba vam svo vase naoruzanje kad nema fajdu i neka vas pobije nekad koliko ste vi pobili ljudi u svijetu za svoju korist i koliko jos ubijate za tu istu korist
šta i ja čitam mila majko....
www.webznalci.com Internet zarada