Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos kada bi ovo sve bila istina a ne sarena laza...
a sex?
Neka placu u sebi :)
...i sve...sjedeš u neku mašinu...i kao odeš negdje i budeš u mašini...kako tačno znaš da si bio u svemiru i da sve nije bilo djelo nečeg zemaljskog :-D ja mislim ni da sami astronauti danas i ne znaju kako su to bili u svemiru! sve im to mogu napraviti na zemlji!
osim sto izlaze u tzv. svemirske setnje - da popravljaju medjunarodnu svemirsku stanicu ili slicno. sumnjam da se to bas moze fejkati. pogotovo pogled, bestezinsko stanje i ostala cuda
Sve te probleme imamo i mi u Bosni...svi smo astronauti :D
Ma ko diro? Ćelavi imaju jedan problem manje. Eto za utjehu. Suze ronim, one lete.
Kako drkaju gdje izdrkaju?
U NJU
pa sta mislis zasto imaju zene u posadi? i ti si mi neki musliman...
Silni problemi ma dajte .... dodjite u BiH pa da vidite sta su problemi .