Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratiće se Bake zaposliće vam materrr !
Ako postoje vanzemaljci oni su sad amebe i trenutno su u procesu posrbljavanja :)
Ja vjerujem da u Univerzumu postoji zivot, jer milijarde galaksija, a svaka ima milijaru milijardi zvijezda i planeta i da kazemo mi smo sami !! Nas razvoj, mjeren postankom svemira traje mozda samo sekunu. A ko zna kakvih civilizavija ima, ali zbog strahovite udaljenosti, sa ovim sto imamo tesko cemo otkriti nesto. A napredne civilizacije sigurno su do sada posjecivale Zemlju, a sigurno salju letjelice bez posade, bas kao i mi sto saljemo za istrazivnje svemira.
ja razumijem
mi inače pravo dobro razumijemo jezik "vanzemaljaca" pa oni moraju šifrirati svoje poruke da mi ne provalimo da ljetuju u baškoj vodi......
salju meni gor u jednoj spilji poruke na digitron
Jadan covjek, puko ko kokica...
mozda su nase poruke sifrirane za vanzemaljce Snowden, zasto si antropocentrican...
Kako vjerovati špijunu kad bilo šta kaže? Možda je i on sam vanzemaljac. U svakom slučaju, statistički je nemoguće da u ovolikom Svemiru ne postoji visokotehnološki razvijeni oblik života, koji nas možda upravo sad posmatra. Da li su miroljubivi ili ne, saznaćemo vjerovatno nekad. Uskoro planiram pisati na tu temu na svom blogu http://preppersbalkans.blogspot.com/
De ba ohani malo s reklamiranjem bloga
jesi ga i objasnio... svaka ti čast pfff
jedne noći po po noći pijan selom htjedoh proći al susreo sam, susreo sam susreo sam vanzemaljca i čim sam ga ugledao odmah me je prepoznao a kad me je prepoznao tada mi je objasnio: "zemljane jarane poznaniče sa baš-čaršije nemoj da se strah od mene patimo zbog iste žene." i čim sam ga saslušao odmah sam ga poslusao zašto da se ustručavam idem mirno ja da spavam kada on sa planete druge pati sa mnom zbog iste tuge kada on sa planete druge pati sa mnom zbog žene druge
snowden i puti dvojica pedera usvojili djecaka iz sirije
Ja saljem poruke koje svi razumiju pa opet mi niko ne odgovara .treba mi cvaja,treba miicvaja............
Ne bih rekao da je Snowden ovo izjavio. Mislim da su Ameri smislili kako da ga se dokopaju. Da umire dio američke javnosti zbog njegovog hapšenja, prvi korak je obezvrjeđivanje čovjeka kroz podsmijavanje. Prošle godine bio je neuspio pokušaj da ga slome i namame kroz objavljivanje golišavih slika njegove ženske u Americi. Tada nije uspjelo, ali čisto sumnjam da su se Ameri predali i digli ruke od njega. NOvi pokušaj, napraviti smiješnog naivca kome će se narod smija uhapse negdje.
Iskliznu ovaj gornji komentar prije vremena. Hajd' nema veze...
Edward Snowden je ponos americkog naroda i cijelog svijeta. Inteligentan, obrazovan, hrabar. Prijetnja zlocincima iz Vasingtona i savrsena meta za podrugljive komentare Klix genijalaca. "Ma ovaj je puko skroz...." kaze neki bosanski jednocelijski organizam za momka koji je svima vratio vjeru da jos uvijek postoje ljudi koji su spremni da zanemare svoje licne interese i da se zrtvuju za dobrobit drugih, pa cak i pomenutog jednocelijskog organizma koji mu se ruga.
rece licemjerni cetnik koji zivi i radi na "mrskom" mu zapadu.pa sto ti ne budes srpski snowden koji ce se distancirat od srpskih zlocina i genocidne rs?????????? sto se ti ne zrtvujes za dobrobit drugih????? jel smradu cetnicki?????
pukovnik pravi i on
ma ovaj je puko skroz...