Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sigurno je skupo liječenje koje su skontali. pa su zato i objavili . par godina se priča da su pronadjeni jednostavni lijekovi za \"neizljecive\" bolesti, al kome odgovara da nešto bude jednostano ? :)
@postar ...zatucanost je nedostatak inteligencije...inače, sve ok, diskutujemo k\'o ljudi, n ek\'o stoka :)
čuj \"smeće DNK\" ahahhaahhahahahahahhaahhahahahahhahahaha dobar prevod
sta mislite jesu li fonasi od one Denise Milani original ili su silkoni
@commi htio sam ti samo skrenuti paznju da \"balkanska zatucanost\" nema veze sa inteligencijom. (na stranu sto oba pojma svako od nas subjektivno znaci drugacije shvata)
Oj majko, valjda genom, projecat se zove Human Genome Project. Gen i genom nisu isto.
@vudu ...obrati pažnju na kreativnost, mastovitost :)
@commi ... Inteligencija (lat. \"inter\" = izmedju i \"legere\" = citati) je jedan opsti pojam u psihologiji koji opisuje kognitivne ljudske sposobnosti kao sto su: paznja, pamcenje, ucenje, kreativnost, planiranje, orijentacija, mastovitost, argumentacija, introspekcija ili samoispitivanje, volja i snaga volje, vjerovanje, itd ... Dakle sve ove stvari se daju trenirati, a onome ko istim uspije izuzetno dobro ovladati predstavljaju rutinu. ... :-o)))
...evo ga, primjerak \"eksperta\"...
vas dvoje...komentari potpuno ne vezani za ovu temu...potrebno je napomenuti da se DNA mijenja i moze se manipulisati sa istim...junk dna je posljedica proizvoda koje svakodnevno konzumiramo...ukljucuuci i vodu za piche...pa razmislite...ili natrag u stanje hipnoze....zzzzzzz
@postar ...to nije inteligencije nego rutina...
intelEgencija jeste vecim dijelom determinisana genetikom, ali se takodje da istrenirati. igraj svaki dan sah i napredovaces. Inace inteligencija ne mora biti nuzno vezana za civilizacijski stupanj razvoja: i idiote na zapadu nauce da smece bacaju u korpu a ne po putu (a za to pored ostalog treba imati korpu na ulici) sa druge strane mozes imati inteligentnog krkana
@postar ...inteligencija se ne uči...nažalost...
@commi mudro zboris bledoliki. iako sam misljenja da je problem balkanske zatucanosti pedagoskog karaktera a ne genetike.
@postar ...koga nema nije kriv :)