Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je nama jedan ovakav pa da pronadje vodu u BiH, pa da nam ukinu ove redukcije! :) :) :) :)
BiH ima najviše pitke vode u regiji, a na 7. je mjestu u Evropi
Ali dok naši političari napoje džepove...stvore se problemi
meni pronašli vodu u koljenu i sad vodim pravnu bitku sa ViK. kažu da je to taj gubitak što him fali u cijevima
...ispala mi boca jane...
:))))))))))...objasni ti iz prve ruke :))))))
:))))))))))))))...a ja baš zagled'o :)))
Srecan vam Krstovdan! Danas se veruje ako bude suncano, godina ce biti susna, a ako bude oblacno, zima ce biti sa puno snega!
e moj zorane...otkako su ameri upalili harp dzaba gledas u nebo :)))))
imal kakva varijanta da bude sve ok?
"Curiosity je na Mars sletio u augustu prošle godine u krater Gale, u blizini Marsovog ekvatora." Čitatelji bi mogli pomisliti da je Curiosity došao na Mars 2012. godine, no to nije tačno. Rover je na Mars sletio davne 2004. godine i od tada se napaja solarnom energijom.
meni je to sve poprilicno sumljivo...put do marsa kada je najblizi zemlji bi trebao da traje 3-4 godine 60 miliona kilometara....a sve ove price o odlasku na mars samo zabavljaju javnost....mozda ce to jednog dana i biti moguce ali ne ovom tehnologijom...sada samo pripreme za tako nesto traju i po deset godina uz nenormalne troskove....ako su mudani sto neodu na mjesec,puno im je blizi :)
Gledao sam dokumentarac koji je prikazao proces konstruiranja rovera, slanja na Mars, njegovog slijetanja i slanja prvih informacija. Sve je jasno objašnjeno sa stanovišta fizike i mislim da nema potrebe da lažiraju nešto ovakvo. Slati ljude je već druga stvar, ali slati robota nije toliki bauk s današnjom tehnologijom. Moje mišljenje, naravno.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
A vala kad covjek sagleda kako bombate naslove clanaka pomislio bi da ce se iduce godine ragting na Marsu praviti...
sad postavite plastenik i tražite poticaj
Ne bi me cudilo da je podjemo uvoziti :D
Kad ima na Nameku što ne bi bilo i na Marsu :)