Hemikalije i hladna zima
0
Rekordna ozonska rupa iznad Arktika
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika je kriva!
Kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
ma samo pravac njemacka,tamo nema rupe.....
Mozeli se propast kroz tu rupu?
imam ja malo superljepka,pa cu da zalijepim.....
Ne brinite! Samo stavite ozonski tipl, zaserafite saraf i okacite sliku vedra neba...
@Dzevad daj ti karina moja
a sta cemo stvarno sa 2012 vjerujete li vi ?
silikona pa to zatvoriti dok svi nismo otisli u PM
HAARP!
E moji naucnici, pustite vi frizidere i te gluposti, de vi smanjite zagadjenje od industrije. Malo filtere na ovim nasim elektranama usavrsite kad smo toliko zavisni od te energetike. Sama Kina i USA zagadise pola svijeta, a poznato je ko je protivnik restrikcije zagadjivanja
kako to bacaju denecije \'30, \'45, a 2012 ?
RUPA NA SVE STRANE U JAPANU SVE ISCURI U MORE,LED SE SAV NA ARTAKTIKU ISTOPI ,A I NEBO SE PROVALI OD RUPA,PA DOKLE CE NAS VISE PREPADATI ,JOS MALO PA NI U WC SE NECE MOCI ICI.
Glasajte za mene Dzevada na www.bosnianroyalfamily.org
Ta će ozonska rupa!