Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boba, glup si, sve ostalo je suvišno.
vozdra sha ima ba ha
*&$#&%*ne$#mate*&%#*Vi(*#$(#poj()*$#(ma)$#$&*i(*$#(obic(*&(ni$&#*ste(*(#papc#%%*(i
@boba i moguci ostali: Sta mislis? Da su Jupiter, Uran, Saturn i Neptun cvrste planete? Nisu, imaju solidno jezgro ali su uostalom gas-planete. A sto se tice \'van suncane planete\' - to su exoplanete (extrasolar planets) koje kruze svoje zvijezde. Indikacije za velicinu, tezinu itt su cesto tesko potvrditi i jako su indirektne.
koji si ti levat, majke mi. zar te nisu učili u školi da su jupiter, uran, saturn i neptun U SUNČEVOM SISTEMU. pročitaj naslov, pa onda lupaj. i da većina planeta su gasovite. you are such an ignorant.
Ja vjerujem da nismo sami u galaxy .... A ovaj neznalica sto prica da nisu pronasli bakteriju izvan planete hehehe koji glupson !!!
procitaj nekad neki naucni casopis, emisiju na kablovskoj ili neku stranicu naucnog sadrzaja. bakterija i virusa gore su pronasli koliko ti Bog hoce. i prije 2 godine su namjenski nudili usavrsavanja pri NASA-inim laboratorijama za bioinzinjere koji ce to proucavati. zato se poklopi i citaj alan forda kojeg si jedino i citao papak jedan ortodoxni.
ovo ko kad nam puste onog crnogorskog \"eksperta\" za zemljotrese da nam tuli o katastrofalnom zemljotresu, il one hrvatske o cunamiju. nidje veze. poruka:_svakako ce vas potopit onaj gore, pa prema tome šutite dok ste u ovozemaljskom paklu, tu ste bar kod kuce! psihološki rat masmedijima
A sto se tice toga jesmo li sami - naravno da jesmo! Niko nikad nije pronasao ni bakteriju na drugoj planeti, a kamoli nekog tzv vanzemaljca ... hahaha niđe veze Sami smo! Je li vas strah ???
Kakve su ovo gluposti?? Ispade sad da su Jupiter, Uran, Saturn, Neptun, Pluton gasovite ili tečne ili kakve već?? Niđe veze nista gluplje nisam cuo koliko ja znam sve cu itekako cvrste. A ako vec mislite na nesto drugo tipa nihovu atmosferu ili povsinu onda to i naglasite!
Dajte nam konkretne slike vanzemaljaca. Dosta vise suplje...