Univerzitet Zapadna Australija
0
Promiskuitetni muškarci imaju kvalitetnu spermu
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tko je veci id.iot ? Naucnici u Australiji ili prevodioci sa sa-xa ? Poligamija = Jedan MUSKARAC ima vise ZENA. Poliandrija = Jedna ZENA ima vise MUSKARACA. Promiskuitet = vise partnera bez obzira na spol. (kur.vanje narodnim jezikom) Citat:\"Vođa studije, prof. Leigh Simmons, kaže da su mnoge životinjske vrste poligamisti. Ovo znači da se sperma mužjaka mora takmičiti unutar ženskog reproduktivnog trakta sa spermom ostalih.\" Ovo je ili \'naucni\' idio.tizam ili prevodilacki IDI.OTIZAM ? Ili OBA ??
Da,vise ces ga bacit u daljinu ako svaki dan promijenis slike... :)
samo urbano,dobar si,hahaha
Samo prvo staru postalji da nju napunimo.
Punim bosanske minzde sjemenom brze kvalitete, po kucama.
Jel ovo vrijedi i za nas koji ga bacimo po tri puta na dan, zamolio bih za pojasnjenje. Weliki pozdrav...
Jedninica za brzniu: mikrometar, eh, sarajevo-x.... Cega mikrometara, na litar, na sat, na sekundu, na mikrosekundu. Ja hodam 5 metara brze :)
nece valjda papucar biti kvalitetniji, libido 0 bodova
nije ovo tacno... ja sam spavo sa 300 zena, a samo jednog sina sam sklepo
Pa normalno da kad se mijenjaju trebe da je i ljepsi sex,ha ja!A onaj ko tantapi svoju zenu svaku noc i spermatozoidima dosadilo da se krecu,i oni se ulijenili!Jos ako ti punica zagorcava zivot....!?Nista od sex-a!
hoćete da kažete da su muškarci miševi? :-D