Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, svi smo porijeklom iz .izde materine.
Samo Bošnje nastale od krokodila
Vi "slaveni" ne pitate A STA JE BILO PRIJE DOLASKA SLAVENA? Evo sta je bilo i ostalo: https://pbs.twimg.com/media/CJi-CQ_WIAAGRr7.png
Dobro koliko jos cemo proucavat historiju? Ili cemo gledat fabriku koju da otvorimo?
Otvori, ko ti brani.
@drinsky1serbico Isti gen su pronasli u turaka. Jesu i turci srbi ili su srbi turci. Eh te dileme.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I sta ce sad ovi nacionalisti i fundamentalisti? P.S. Svi koji govore istim jezikom dijele isto porijeklo. Srbi, Hrvati, Bosnjaci (u svim EX-YU republikama) su, genetski gledano, isti narod. Mjesavina Slovena i starosjedilaca Balkana (Ilira, Kelta a zbog primorskih grckih i fenicanskih kolonija imamo odredjeni procenat i tih gena).
najčistiji Srbi na balkanu su ovi što se danas nazivaju Bošnjacima. To je istina 1/1, nije tome drago ni nama srbima a niti bošnjacima, ali je sigurno tako.
jest, srpkinja je napisala teoriju relativiteta, amerika je srpska, tesla je srbin, nebo je srpsko, sve je srpsko, a srbi su ipak turci
Balkancima je potreban preodgoj kao što je urađen vikinzima!
Svi smo mi iz k.. potekli
Homo sapijens ,bice svjesno, sto vas tata,otac ,babo u zare nije tresno!
Eto, čovjek naučnik jednostavno potvrdio da su svi na balkanu porijeklom Srbi.
svi znaju gdje je Fis :)
svi koriste toaletni papir Violeta :)
svi plaćaju PDV.
Malo sam se iznenadio, ali onda sam shvatio da je to bošnjački naučnik što opravdava ove nebuloze .
bosanski katolici su nastali iz ilira (kroz vise procesa) , zatim su bosanski muslimani nastali iz bosanskih katolika kao i dio bosanskih vlaha a dio je dosao i naselio se nakon turaka. Kasnije su se poceli nazivati hrvatima, srbima, bosnjacima i odvajati se.... Istina je da su bosanski hrvati i bosnjaci narod istog gena i korijena, kao i jedan dio bosanskih srba.
hoce da kaze da narodi ne postoje.
prije otprilike godinu članak o gen. porijeklu naroda srba i hrvata , grupa eminentnih genetičara utvrdila nakon temeljitog istraživanja da su današnji srbi 90% turskog gen.materijala a današnji hrvati i više od 90% srpskog gen. materijala, nije vic članak ima u arhivi kog zanima nek potraži , na to istraživanje svjetskih autoriteta za tu oblast nauke naveo ih je krvavi raspad jugoslavje koju je sav napredan svijet smatrao z a zajednicu bratskih naroda.
Svi ista govna? Gdje sam ovo vec cuo?!
Jedini razlog je taj da smo pojebljive prirode