Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zayebana riba more dvije u isto vrijeme :)
Sad će na unternetu ''procuriti'' video uradak ovih ribica... Biće to pravi SEX SKANDAL!!!
zar nije luda spoznaja da neko zna šta je bilo prije 385 miliona godina..
Pa čovjek nije nastao od majmuna, nego od ovih riba riba :))))))) , Isti!
Anticka riba? Hahahahahaha, bravo majstori! Pretpostavjam da je rijec koju ste prevodili "ancient". Pogledajte u enciklopediji kojem historijskom razdoblju pripada antika pa shvatite kakvu ste glupost napisali. Ali ima i gore...Kad nasi vrli trgovci antikvitetima kazu za antikni namjestaj antika! Nema dalje...
Pa antikom se najcesce i smatra stari namjestaj.
"zaključale muški organ na jedno mjesto tokom seksa" hahaha, preteča vezivanja i ostalog. Možda se misli na neki drugi organ te je sve ustvari romantično- u srce sam te zaključao, ne možeš izaći :)
Prvo je je*avale ribe pa izasle iz vode, pa onda popele na drvo onda majmuni sasli sa drveta i postali ljudu :P Slazem se sa njima ako oni misle da je njihova loza postala od majmuna. Moja je od Adema i Have il Adama i Eve kako ko hoce. A ko misli da je postao od majmuna nek klikne da mu se ne svidja :)
...eo ti minus, "naučniče" :))
Meni je svejedno dal je + ili - ;) Ko misli da je u rodu sa majmunima ima pravo da se izjasni i kaze, Mada ti je bilo bolje da si samo klikno - drugu nebi znali tvoju tajnu da si od majmuna.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
...ovog klixa i nemorala :))