Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
??? a ti si kao pametan. pa fino covek kaze, da ih je neko pokrio majmune
još će oni njih tek pronači to je tek početak, dok se jim malo pamet razvije biće ti satelita još. Al svejedno ja jim ništa ne vjerujem, tako su rekli i da će 2000 bit smak svjeta pa evo i nas i ovog svjeta i dalje postojimo, seru bolan zavaravaju raju a mi još luđi pa jim vjerujemo!
Ma nikad nisam mogao da skontam kako odjednom oni ko fol nesto otkriju a stoji im pred nosom, nema 15 min trolejbusom
cedo glup si majke mi!!! Covjek se zajebaje a ti ne kontas, i ako ti se ne djasvi bosanci onda razligu sa ovog sajta...
pa nije ih niko pokrio majmune jedan, pronasli su ih kako ces pokriti mjeses idiote, cuj neko otisao maksuz da skine carsaf sa njih svet postaje pametniji i pametniji, samo vi basanci bre gluplji i gluplji
dr. Sebastien Charnoz jebla ti NASA zenu
IIIIII...................????????????????
A ko ih pokri jebo mamu svoju?
Odlicno, sada ce naucnici da se pozabave.