Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Istraživanjem je dokazano da je kod djece koja su godinu dana samo noću nosila ova sočiva došlo do daleko manjeg pogoršanja vida, nego kod djece koja su redovno nosila sočiva.\" ako nema obrazovanih, ima li makar ko zdravog razuma medju ovim novinarima? jel ovi novinari ikad procitaju svoj clanak kad ga zavrse?
Et vidis kod mene je suprotno ja sam odbio nosit naocale upste u periodu od 10 do 14 sada imam -2 na oba oka kako kome brate kako kome to ti je genetika
interesantno je da vecina osoba koje su kao djeca nosile naocale zapravo nikad nije popravila vid i moraju da ih nose kao odrasle osobe. ja sam \"morao\" nositi naocale kao dijete ali nikad nisam. starci me tjerali ali ja bih ih skinuo cim se oni okrenu. sada mi je 30 godina i vidim perfektno, vid mi se nikad nije pogorsao niti mi trebaju naocale. moja djevojka, s druge strane, je nosila naocale po preporuci i u 24-toj jako slabo vidi, ne moze voziti nocu i slicno. moje je zakljucak da se djecije oci RAZVIJAJU i da je greska tjerati djecu da nose naocale. naravno, ovdje govorim o malim imperfekcijama sto se tice vida, kao sto je bio moj slucaj, oni koji bas jako slabo vide bas i nemaju izbora.
imate li kakve slike od ljudskog bica? naljutit ce se majka priroda fakat :D
joj ove gorile, kosa joj po sred cela pocela rasti :D