Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odo ja kupit toalet papira dok nije nestalo
I brasno.
Svi virusi koji nas napadaju su iz vasih labaratorija. Cak i u ovom slucaju, kako su naveli, skupljaju, izoliraju i ozivljavaju drevne viruse i drze ih u labaratoriji. I onince nas poslije napasti. Kao i korona sto je pobjegla iz kineske labaratorije.
Ako dobro shvatam, oni ih oživljavaju da bi procijenili rizik i upozoravaju nas usput da su gadni kad su “oživljeni”
Odkopavajte i grobnice stare po nekoliko hiljada godina i uzimajte sve te viruse pa onda ih modifikujte i ubijajte svjetsku populaciju
Sta ste sad smislili satanisticka bando.
cega se lik dosjetio
spakovana priča za ovce koje vjeruju u slučajnost
ja ipak mislim da su vaknice spremne i hlade se u frizderu
Članak Bože sačuvaj , nemate o čemu drugom pisat , samo strah mediji narod i paniku širiti .
Već je oslobođen u tzv. rs-u. Vidite pipucale šovinističke zombije i mega zombi Mile.
Čega se sve čovjek neće načitati i naslušati gluposti
Slučajno proguglah ovaj zombie virus na netu, i nadjem članak koji je samo provučen kroz google translate na naš jezik i zalijepljen na klix hahahahaha, evo linka: https://www.euronews.com/next/2023/03/09/scientists-revive-zombie-virus-that-was-trapped-for-48500-years-in-the-arctics-permafrost
Znači da će ljudski mozak biti mrtav i hodajući, gdje će jesti druge ljude i da čak bi moglo se desiti da napravite toliko stanje bez povrata, što znači svi ćemo ga fasovati, ali eto, pošto nije problem da se i to desi, pa će planeta zemlja postati opet normalna, dobra ideja. Bravo zemlji.
Jel to najava? 😄
Ovaj scenario me podsjeti na serinu The Last Ship
ja bih rekao da cete nam prije vi doci glave tim eksperimentima no otapanje atrika
Svi virusi koji nas napadaju su iz vasih labaratorija. Cak i u ovom slucaju, kako su naveli, skupljaju, izoliraju i ozivljavaju drevne viruse i drze ih u labaratoriji. I onince nas poslije napasti. Kao i korona sto je pobjegla iz kineske labaratorije.
Sta neće sve napisati danas, kao i neki dan, globalno zatopljenje pogađa najviše žene. Još jedna prevara u nizu.