Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iritirani moler! Kad neki naucnik kaze da u svemiru ima 521746129481114 zvijezda ,svi mu vjeruju?! A kad ja napisem : Svjeze ofarbano!" , dodje svaki idiot i pritisne prstom da provjeri.:)
Bravo Toni, a šta misliš kad bi se to stvarno desilo, koliku bi stručnjaci izračunali štetu??? :-))
Znao sam ja da je ovaj petak 13 baksuzan, ode svemir u P maternu.
malo sutra
mogo bi sutra
i ja kažem to a da popijemo a ? po jednu ?
Mogli ste i bolje prevesti taj clanak. "Teoretičari fizike misle da je taj proces već počeo u pojedinim dijelovima našeg kosmosa". Ne ovo nije kako pise u orginalnom clanku Daily Maila, nego da je MOZDA poceo, znaci govori se o mogucnosti, ne cinjenici. I inace ovaj clanak ima jos par gresaka u prijevodu koje mi se sad neda demantirati.
A jebiga šta prosječni čitatelj klixa zna šta je agregatno stanje i kako se matematičkim putem dolazi do takvog zaključka? "faza tranzicije" je za njih aplikacija za članstvo u EU jer se edukuju isključivo sa pederalne televizije i republike smrdske, to im je jedini izvor informacija koje dobijaju svaki dan. Njih ne zanima nit nauka nit bilo šta, samo da čuju jel kakav novi belaj danas bio u državi pa da kažu "eto vidiš kakvi su ovi ili oni"
Higsova polja u praznom prostoru svemira... Faza tranzicije... Pa bol u glavi nakon par satnog slusanja rasprave o 'the string theory' nije nista naspram glavobolje koju imam od ovog zbunjujuceg teksta.
Šta me briga, kad dođe do smaka svemira, ja odoh u Njemačku :)
Koliko moras biti glup da povjerujes u ovo. Sto nije dosad nestao.
boli me lita, ja cu odmah za svicu.
Smak svijeta sutra, a na posao se možete vratiti već u ponedjeljak
Sve će se to vratiti u normalu kada se provede presuda "Sejdić-Finci".Vjerujte mi,to je glavni razlog što se svemir počeo urušavati.
Čovjek fakat mora biti žešći odron da ga ova vijest lično zadevera. Cinik? Ni najmanje, 'ta će taj svemir, neka meni mog vrela Bosne i Darive...
Ma ovo je jos jucerasnja vijest, svemir je danas nestao, ovi sa klixa moraju to malo da update-uju
daBogda šćeri al tesko da smo mi te srece...
Vidovita dzemila to jedino zna
Joj a ja u nedjelju na frizuru moram....