Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovidjenja Voyager, i hvala za sve one ribe.....
Ne gase se vec smanjuju energiju osim toga imaju novi software. Msm cudno, kada si novinar valjda bi trebao i istraziti nesto a ne bubnuti pa sta bude. Kod mene bi za takvu vijest isle popmene pred otkaz. "Further responses to decreasing electrical power, beginning after 2020, will consist of either turning instruments off sequentially or turning instruments off and on in a power sharing mode to maintain an adequate power margin." Izvor NASA!
Lansirane 1997. godine, uslikale zemlju 1990. i već rade 45 godina, svaka čast Klix
Od 1997. Do 2022. 45 godina. BRAVO novinari klixa
Sta se desava sa ljudslom populacijom,sve kupuju isprani mozgovi.Stvarno neko vjeruje da su ove plasticne igracke sibale svemirom 45 godina i sad kobajagi ih gase.Sad da NASA objavi da na Suncu ima jezero puno riba mnogi bi to povjerovali,nije cudno ispiranje mozga od djecijeg obdanista je urodilo plodim.
gooUser1613463716 Idi kod Cunamija po diplomu, sprej u ruke, pa sarajete po svim povrsinama.
Sto nisu stavili duplo vecu bateriju da leti 90 godina?
Pogresan naslov, ne gase se vec im se smanjuje energija da bi radile do 2030. godine.
Uh ! sta sad