Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@STA? dace odgovor pitanju nad pitanjima :)
vise nego sto imamo autoputa u bosni
Pa ovo je bilo poznato i prije nego su ga sagradili, jedan od razloga što je ukopan je i izbjegavanje smetnji pruzrokovanih gravitacijaom mjesesca!
svaka cast. ja bih dodao jos: kokos je uvijek starija. ako znas na sta mislim :)
...dobro pitanje-cemu ovo sluzi.Znamo sta su nam plasirali o teoriji ovog dostignuca, ali u pozadini(ko zna citati izmedju redova...), je to da je ovo napravljeno kao vremeplov! Ima to na netu, samo malo treba proguglati, sve se radi da se istorija promijeni, to ce se jednog dana za ovo saznati....mažu nam samo oči kao da je naučni experiment sudaranje čestica....lafo ovo-ono!
ja znam frajera koji radi ovdje, http://pipl.com/directory/name/Stahov/Jugoslav/ a koka je starija,jer kad se jaje formira,prvo se formira buduci zametak (koka),pa tek vanjska ovojnica,ili ti ga ljuska ;)
Kilavom k...u svaka dlaka smeta
nije nego cemo znati zasto je jaje lakse od kokoske
pitanje svih pitanja... Jel jaje starije od koke?
I cemu ovo sluzi?