Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo jedan od mnogih dokaza kampanje koja je i danas na snazi o postavljanu svojih ulizica za vladare
Odane zanzibarske trupe? Odane kolonijalistima???? 🤮🤦
I ja kontam da mi objavimo rat njemackoj i da kapituliramo. Mozda nas pripoje sebi
Ja vjerujem da je trajao 43 minute.
U danasnje vrijeme pokusavaju od Putina napraviti Khalida ali ovaj ima zube i sve su prilike da ce im on a i Briks pomrsiti racune po Africi i Aziji tako da ce sirovine i energente nabavljati po trzisnoj cijeni a ne dzabalesku.
prije neki dan francuzi izjavili kako nedaju svoj uranijum koji se nalazi u ugandi,jah tako i britanci gdje gd su otisli i oteli to je njihovo i to oteli najcesce uz masakre i ostala nedjela
Hiljadu godina držali nacije u ropstvu i sad nama drže lekcije o ljudskim pravima. Ne znam jesu li mi gori Britanci ili ovi diktatori poput Halida koji je mislio da mu je Zanzibar ćaćevina.
Čuj mislio nece ga gadjati perfidni crveni mundiri
britanci silom otimali a onda davali zemlju kome su htjeli tako su i palestinu dali jevrejima isto kao da je njihova,zavadili hinduse i muslimane ,krscane i muslimane,muslimane i muslimane krscane i krscane itd,a o pljcki da ne govorimo vise oni imaju ertifekata iz egipta i grcke nego sam egipat i grcka,danas oni nama predaju o ljudskim pravima i ravnopravnosti a npr sud nikad nije presudio da se vrate dragocjenosti koje su pokrali pod izgovorom da je to sigurnije u njihovim rukama,cirkus!
Evo čovjek je ban popio jer je napiso dva komentara protiv Britanije. Meni do sad tri puta ban dodijeljen za tri sarkastična komentara o Britaniji i sva tri u posljednjih nekoliko mjeseci, otkako je obznanjeno da je Klix ''britanski''. Ok banovat za komentare koji negiraju genocid, koji psuju i slično, ali po kojoj osnovi banovat kad neko napiše da su Britanci najveći kolonijalisti koji su porobili i pobili milione kroz historiju? Kakva je to selektivna sloboda izražavanja?
Pitajte vi Afrikance, Arape, Azijate kako je njima bilo i kako im je i dan danas pod Britancima, Francuzima, Nizozemcima, Belgijancima, Nijemcima,...