Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne trebaju im muzeji i arheoloski iskopi da utvrde razne oblike primitivnog nacina i razvoja zivota. Neka samo dodju na Balkan. Ovdje se naucni radovi sami pisu.
@Hajno Idi bolan nadji neku ostavljenu curu, pa tamo furaj taj fazon cinizma i patetike.
Nema evolucije, kugla je stvorena sa ljudima i tako je to napisano, jel tako narode?
Osim u RS-u
kod nas su jos pecinjari u zivotu
samo za informaciju jedan koji je izmislio evoluciju Carls je manipulisao neke dokaze kao recimo ljudske kosti da bih dokazao da je covjek od majmuna postao i onda covjecanstvo vjeruje u tu neku teoriju zavjere..
nije covjek od majmuna postao nepismeni covjece nego covjek i majmun imaju zajednickog pretka
@Rocco10 ma eto nek si ti pametan, sva ti pamet curi niz glavu koliki si pametnjakovic uf..
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Znanstvenici danasnjice zvuce od prilike ovako "vjerujemo.... , smatramo, .....ne mozemo sa sigurnoscu reci ,.... nemamo dokaza , ....predpostavljamo" ....
veliko sranje i zabluda, vidiš da desetljećima pokušavaju da opravdaju teoriju evolucije a kako sta objave sami sebi noge lome, al svaki put...ono kao, nije tad bilo ovako nego ovako, pa kroz par godina ipak je bilo ovako-pretpostavljamo....
@thewhisper §§ zanimljivo je da ateisti ne vjeruju u postojanje vise sile koju vjernici obicno nazivaju Bogom, ali vecina ih prihvata mogucnost postojanja vise "inteligencije " u svemiru. Onda se covjek zapita ko tu koga ? Evo i primjera: https://www.youtube.com/watch?v=Pckg3Kud8_A
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
rekao sam vam, Bog je stvorio evoluciju zato je brza bila u početku
Ne zamjeri, al' - nije li vrijeme da i Bog(ovi) malo evoluiraju?
Prema ovoj "teoriji", ako planeta Zemlja nastavi da se zagrijava, mozemo ocekivati preko noci da se pretvorimo opet u neke vodozemce pa da se vratimo u okean.
ne mora okean, i vikend u vodicama je "puna kapa" na ovoj žezi :)
Debili, idioti i lažovi imaju novo ime. Svi zajedno zovu se naučnici.
Slušajte hodže i popove. Oni znaju.
----Nakon nastanka života evolucija je bila 4.000 puta brža nego danas Još malo pa brze mutacije ko u SDPu i SDA ! A što se tiče vlasti na nivou BiH gledamo sve ove godine samo PERMUTACIJE !!
Sve plaćenici američko-židovski, naučnici neki, doktorate neke završili, neke projekte pišu, nešto oni pametni se prave, škole uče misle tamo se pamet nalazi, istraživanja vrše, eksperimentišu a ništa. Šta su ikad otkrili. Ništa.
...nobel za idiotluk.