Independent
0
Muški rod u opasnosti
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja gomile idiota!
Bravo za REDAKCIJU Brisite KOMENTARE koji ljudima otvaraju oci !!! Prodajite vasu \"NAUKU\" samo nadalje.... Bosanci vole kad im se \"UMJESTO BUBREGA PODVALJUJU MUDA\".
Sudeci po ovoj i OSTALIM \"vjestima\" (takodjer i \"komenrtarima\") svi su RODOVI (zenski, djeciji...) u opasnosti.
Zao mi je za zlostavljanje, ali to sto je tvoj stari kreten, ne znaci da su svi muskarci, zato prestani pljuvati po nama i potrazi kakvu pomoc, ovo ti najozbiljnije govorim, i sa najboljim namjerama. Vidim da si i sama svjesna da je to sto si lezbejka poremecaj izazvan zlostavljanjem, slcno kako kod vecine homoseksualaca. Ozbiljno, potrazi pomoc i probaj nastaviti sa normalnim zivotom, a ne pricati gluposti na forumima.
svi su kao bebe dojili majku,samo je AKADEMIK dojio tatu.hahahahaha. 100%domace gdje li si ti akademik da mi je znati,vjerovatno u kakvom zabrdju u lijepoj nasoj bih
Ima istine u tome,ali nije situacija alarmantna.Ipak...oprezno sa hemijom.Parfemi-0 bodova,SAPUN je majka
@5do5 nije ni cudo...
Mene je otac sexualno zlostavljao dok sam bila mala.
Lezbejka?! U sretnoj vezi ?Ima te li djece ?Ili je vas zivot sam sebi svrha?Mucak ! A da nadjes sebi ipak ...? Pokusaj .
Ima li iko da nesto pametno progovori? Vidite li da svijet polako odlazi u helac, a mi samo gledamo i nista ne radimo. Glavni komentar ko sta ima u gacama. Hajmo upotrebiti to malo mozga pa da se zapitamo sta mozemo da uradimo da ne bude ovako kao sto je. Nece nam ovo najglavnije pitanje sto postoji rijesiti politicari ni oni koji ovo rade, nego MI SAMI. Svaki put kad uradimo nesto sto nije u skladu sa prirodom hajde da se upitamo treba li nam to. Gdje je nase mjesto u svemu ovome? Svako onaj koji nesto uradi na tom planu neka zna da nije sam. Pametan svijet se hvata za glavu i mnogi pokusavaju dohakati ovom problemu, i znajte ima ih (nas) podosta. J... politiko ovo je egzistencionalno pitanje. Tu bi or ne biti?
Davno sam rekao da kemikalije i prskana hrana prave od zacetih muskih beba gej ljude. Sada znate zasto islam zabranjuje neorgansku hranu, pesticide i druge neprirodne supstance. Mnoge od ovih supstanica su u sokovima u cokoladama u raznim kolacima u slanoj hrani.
RE:EKSPANZI komentar ko budali samar ha ha ha ha svaka cast .Dabogda ti svaka dala.
Ma neka, vise cura za prave muskarce :)) @ 5do5 Vidi se da si si ti isfrustrirana muskim rodom, pa te molim da ne istresas svoje frustracije po netu. Unaprijed hvala.
Zanci vise zenskih po muskarcu...haj nije lose
@5do5: Napokon!!!!! NAPOKON si otkrio/la svoje pravo, frustrirano lice. I ti dajes kao \"pametne\" politicke komentare na vijesti iz politike. FUJ FFFFFUUUUUJJJJ