Globalno zagrijavanje
0
Led ipak ostaje na Arktiku
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od globalnog zagrijavnja nema nista! iako svi misle da CO2 pokrece klimu na zemlji,to nije tacno.sunce je NO1 na tom polju,i trenutno se nalazimo u solarnom ciklusu 24 koji je btw pravo tih.toliko je tih da se ocekuje PAD temperature u narednih 100tinjak godina,i dolazak malog ledenog doba(po ko zna koji put).sve je to ciklus. ova godina nije najtoplija kako lazovi iz nase kazu.cilj njihovog laganja je da se progura novi zakon CAPS AND TRADE,da bi mogli da finasniraju novu svjetsku vladu koja ce biti uspostavljena do 2020 godine.ili... ;)
Americke studije. Cim procitam ovo sve mi je jasno. Po jednoj takvoj americkoj studiji sve emisije stetnih gasova budu apsorbovane od suma u Kanadi!!!??? Nek meni americka vlada plati da im uradim studiju. Dokazao bih ja u toj istoj studiji da VODA IDE SAMA UZ BRDO!!!
Led se ponovo ekstremno brzo topi http://www.index.hr/vijesti/clanak/znanstvenici-upozoravaju-arkticki-led-ponovo-se-ekstremno-brzo-topi/512510.aspx
lazu banda, ledena povrsina se cak dobrano povecala od 2007.