Borba protiv raka dojke
0
Kisela dinja ubija kancerogene ćelije
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam je kuhala u jednom od mojih jela i tako je gorka da sam sve skupa bacila.Ne znam kako ljudi to jedu,a jedu bas mnogo!
sourly = kiselo bitter = gorko Malo pogresan prevod, nije kisela dinja nego gorka dinja. Ali nije velika greska. Pogledati orginal vijest koja kaze bitter melon. http://www.nhs.uk/news/2009/03March/Pages/bitter-melon-cancer-test.aspx
seljak prvo optuzi pa onda progugla :P
@Encian seljak nekaze se bitter melon nego bitter lemon
vidi se ko je iso u skolu.....a ko nije... Encian, svaka cast....osvojio si novu Skodu Fabiu....
Jeste dinja na slici, ali nije kisela nego gorka ko vrag. Japanci je zovu goya i prepuna je dobrih stvari za organizam. Izgleda bas kao smijesan, mutirani krastavac. Istocni, a pogotovo jugoistocni azijati je jedu redovno. U svijetu poznata kao bitter melon.
Nekontam ni ja, mozda je ovo neka divlja dinja o kojoj je bas pitanje !!??
ovo vam nije pipun(dinja) vise lici kao sto je refo rekao krastavac, nadjite bolju sliku jer kakva god podvrsta dinja to bila nije \'vaka sigurno
ovo je na slici krastavac