Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek je bio ciklus: Apple izmisli nešto genijalno i revolucionarno, onda to ostali pođone praveći jeftine i nekvalitetne kopije. Ovog puta izgleda da Apple pokušava da promjeni situaciju uvođenjem jeftinije verzije iPoda ali pitam se jesu li dovoljno snizili cijenu (sa $300 na $250 osnovni modeli), pogotovo nakon glasina da je mini trebao da košta ravnih $100 i time potopi konkurenciju. Jebi ga kad sam kokuz.
Izmjena baterije kosta $59 odnosno besplatno za one koji kupe AppleCare plan (takodje $59) koji produzuje garanciju na dvije godine. Sto se tice baterija i vijeka trajanja, ja ima originalni iPod iz 2001 i baterija radi kao nova. Naravno, postoje izuzeci, ali je, generalno gledano, kvaliteta iPod-a neupitna.
Šteta samo što se baterija ne može mijenjat pa ga možeš bacit nakon godinu dana korištenja jer ista crkne a možeš samo zamijenit čitav iPod koji košta...
Naravno, ponovo inovativni, inventivni, Apple svjetlosnim godinama ispred Micro$oft-a. Model od 40 GB moze da sadrzi 10000 pjesama. Long live Apple i Mac.
Javljam se iz suncanog Sibira i mogu da vam kazem da je na putu da se patentira (Microsoft, naravno) najnoviji nevidljivi i samo 6 grama tezak PC. Vise pojedinosti u slijedecem broju Dnevnog a i nocnog Avaza. P.S. zajebacemo Apple al i sebe usput!!!
u americi 250 larasha, u europi 300 funtona, 450 eura, nabijem ih na....
ovo je prvi i jedini cool komentar koji sam procitao na sa-x :) bravo milorade...Bog ti jad`n dragi !!! :)
presladak je
Ovi prave nesto sve manje i manje a zene stalno hoce nesto vece i vece. jjjjjoooooooooojjjjjjjjjjjjjjjj