Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J*ebeni big brother, na sve moguće načine pokušavaju kontrolirati ljude, samo čekam dan kad će najaviti rfid čipove kao obaveznu opremu..a onda počinje slanje gamadi u vječna lovišta
Vrlo moguće i ne bi bilo iznenađujuće da će obaveza nošenja takvih RFID čipova biti uvedena u azijskim zemljama, kao Azerbejdžanu, Uzbekistanu, Iranu i sl, pa i u zemljama evropskog istoka, i zemljama bliskog istoka. Ako će toga negdje i biti, biće tamo.
nisam na fcb ,a ni KrV nedam googlu.i opet zivim normalno.
Samo da mi posao dozvoljava kako bi se vratio kamenom dobu u tri sekunde 😂😂😂😂pa nek mu se mama modernizuje bacio bi i telefon i laptop sve ostavio bi samo onaj telefon kolutas da se imam doktoru naručit....
ma nosi govna od nas
Ne dozvoliti ovakve stvari. Vec su nam usli u zivote poprilicno da toga nismo ni svesni.
svjesni*
srudent Ne razumem zasto me ispravljas, verovatno imas neke svoje razloge. Kad vec pisem da se nadovezem na prvi post. Samo preko facebook-a su skoro sve svoje podatke, finansijsku situaciju, interesovanja otkrili i na osnovu toga neke organizacije znaju kako da uticu na svest pojedinca ili vece grupe ljudi. A da ne kazem na koliko ste site-ova takodje izneli svoje podatke. Takodje mi nije jasno da ljudi slike svoje dece stavljaju na facebook, twiter itd a znaju kako to mogu iskoristit bolesni ljudi, kojih ima poprilican broj. Takodje ke dobra je ona posalica koja kaze ako si bio na odmoru, a to nisi objavio na facebook-u kao da nisi ni bio na odmoru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)