Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je kojim slučajem ovo rekao Dr Osmanagić bio bi ismijavan a sad bi krenula lavina viceva i smiješnih komentara. Jbg ovo je otkrio ćifo pod zaštitom USA i Bošnje odmah priznaju kao wow otkriće iako nema gotovo nikakvih dokaza samo teorije i tvrdnje.
@Ja sta mai... A vidiš da imam dežurne hejtere koji mi uporno dislajkaju komentare. Pokušavaju nahuškat admina protiv mene jer sam "opasan" (govorim istinu) jbg. Zatvoreno društvo moj prijatelju, plitki mozgovi, neobrazovanost, zatucanost bez mozga koji može spoznati šta je ispravno a šta ne - kratak opis tipičnog Bosanca koji ne vidi ni potencijal u Dr Osmanagiću da mahnu lovu.
Bolesnici i na ovakvu vijest nacionalno provociraju
Dno Testisa ;)
Kako kad je zemlja stara 2016 godina
6000 godina prije Kristosa iako su nađeni čitavi gradovi stari 10000 prije Krista.
Ja ne priznajem ovaj okean, biće referenduma
referendum o odcjepljenju ovog okeana :D
i ovdje bi trebalo kakav referendum, da se utvrdi jel' u pravu...
Vidi se na prvu da je to taj okean.
Mislim da je naučnik bio blizu konačnog rješenja , jer se dno svih dna nalazi relativno blizu sjevernozapadno od predložene lokacije, na teritoriji današnje BiH, gdje operišu čuveni Semir Osmanagić doktor ublehologije, Sebija Izetbegović i isjelitelj Torabi !
...osnovali ga djikani u kamenom doba, vodja commi the third ;)