Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima da Crnogorci trče ko nikad u životu...
Ono pocnes ko budala da trcis da ti ne iscuri baterija hahaha. :D
kupish bateriju za punjenje telefona. way to go.
Znaš onaj pokret nogama kad sjediš pa ih cimaš, morel tako šta struje ? Što da hodam hahaha za crnogorce, cimas ga brate ionako su nam svima živci ludaja :D
orkhavu nz bijtu ba
Jedino sa ovakvom omladinom mozemo napredovat u buducnost, nema nista od ovih nasih s' kafe na kafu :)
Mogao je staviti leptiricu iz Lindže na glavu i dok se kreće ona će se okretati i fino puni baterije plus kad sjedi u bašti kafića ili negdje u parku gdje je besplatan wifi, ako puše vjetar čak se ne mora ni kretati. Sve za status na facebooku.
Slabo je ovo. Mozda bi mogo punit nokiu 1600 ali smartphone koji gutaju struju tesko...ali nema veze. Raja se lozi na price o neukim "ima-sjajnu-ideju" djecacima.
"Nema ništa neugodnije od situacije kada je baterija telefona prazna" - jes' vala. Ja se ne mogu sjetiti ima li ista neugodnije od prazne baterije u mobitelu.
imat proljev, a ne imat papira je mala maca :)))))
Bravo mali
Jedan naš je izmislio kako napuniti novčanik brzim hodanjem i guranjem kolica u SCC-u.
Kome? Bakiru? :)
Ma jok. Jaranu koji zapričava prodavačicu dok ovaj nestaje iz vidokruga s kolicima. Brzim hodom.
sve ok mali svaka ti cast,al sta mislis da odes frizeru nekad :D