Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Zbog svog ponašanja, brze vožnje, pušenja marihunane i neposlušnosti prebačen je na Univerzitet u Kolumbiji.\" WTF???
ovo sa voznjom i marihuanom je neprocjenjivo, zovite mastercard za novu reklamu
STEAPHANIE GA JE RASKUCILA
\"Zbog svog ponašanja, brze vožnje, pušenja marihunane i neposlušnosti prebačen je na Univerzitet u Kolumbiji.\" Moram se i ja nadovezati na ovo. I kulturno priupitati WTF???????????
jest go:vno moje, ni romeo i julija nisu umrli od slomljenog srca nego su se ubili.
A je li se moze nauciti da cisti snijeg? Trebala bi mi jedno trojica da ciste ovaj snijeg
Čuj, pa što umrije \'vako mlad i slomljenog srca...i u ovom slučaju čovjek ga uništio kao i sve drugo...čovjek se vazda upliće tamo gdje mu nije mjesto..
majmun umro u martu 2000. godine. ne kontam cemu ovaj clanak koji kasni 12 godina!?
Članak je pisan kao da će ga same čimpanze čitati..
\'\'Filmom se želi pokazati da su i životinje sposobne osjećati ljubav, ljubomoru, pa čak i da znaju oprostiti\'\' šah-mat katolici, muslimani i jevreji.
a kako da je umrla u 26 godini kad je 1973 godine rodjena?
taj majmun je bio pametniji od cetalja Dode...!
Volim ovakve članke na koje se nakači prava raja :) Evo smijem se konstantno, malo klixu a puno više vama;)
@thorin ...za pokojnog nima je i hefner bio amatter...
@commi ahahahahaha
\"..Filmom se želi pokazati da su i životinje sposobne osjećati ljubav, ljubomoru, pa čak i da znaju oprostiti. U filmu se skreće pažnja i na tretiranje životinja koje služe za ljudske eksperimente...\" ispade da zivotinju nisu tretirali tako kako jesu (pretpostavljam da se misli lose) ne bismo dosli do saznanja iz prve recenice.. Iinace..dojila kao i svoju djecu??? bolesno