Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo pravopisa ti ne bi skodilo ;) A bolje reci :\"Ne kontam\" i \"Ne tice me se\", nego valjati gluposti ko ti. Cuj, vrijeme konstanta?! Znas li ti uopste sta je konstanta?
nije ni vrijeme konstanta...
E moji laici - vama jel nesto sto nemoze uci u vas mentalni sklop je strano i toga se bojite isto kao pracovjek groma i vatre. A kad nesto nerazumijete ili se bojite onda kazete da su to Bozije stvari. Ali ste zato kad su u pitanju nacionalna mrznja i optuzivanje drugih - e tu ste eksperti. Procitajte sta i obrazujte se pa onda cete vidjeti koliko ste mali i beznacajni u citavom svemiru. Svi ste vi kao i ja prolazni samo je vrijeme konstanta, cak i materija je prolazna. Samo se vi glodite oko banalnih stvari. Zato i jeste elita se sakrila pod zemlju da bi bila sto dalje od laika koji i onako nista nekontaju. Oni mogu vama pricati koliko hoce ali to je kao da pricaju zidu. Kao da vec vidim izraze vasih lica kad citate ovakve tekstove i vas komentar: \"Ja ovo nista nekontam\". Ma gdje ce te skontati kad dalje od nosa i nacionalnosti neznate. Hajde zdravo.
samo deri!! Svakako smo crna rupa, pa da se udruzimo s jos jednom. Vozi Misko!!
... i to na mjestu gdje su zasnovani i oni i cinisticka drzava izrael !?
\"Sudari čestica biće obavljani sa manjim prekidima do kraja 2011 godine. Potom će mašina biti ugašena na godinu dana, radi priprema za izvođenje eksperimenata na dvostruko većem energetskom nivou u narednim godinama.\" Znači, krajem 2011 godine se gasi, da bi krajem 2012. godine ponovo bio pokrenut na dvostruko većem energetskom nivou... Pitam se ima li to kakve veze sa datumom 21.12.2012? Da li iluminati planiraju da na neki način uspostave NWO preko simuliranja novog big bang-a na Zemlji? Vidjećemo...
usracete vi motku sa tim govnima,netreba se mijesati u Bozije stvari
Beskurac i oni i crna materija!