Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj to nasim politicarima nebil zivjeli duze od naroda
Evo možeš li mene vratitu u 21 godinu života samo bez rata. Kako bi se hvatao noge pravac EU.
Nije ovo vremeplov
I na kraju te opet opi srcani ili mozdani?!?! I sta onda??? Pokusava iz sve snagr covjek prodrijeti u gajb, skrivene stvari, ali ne ide mu voljom Gospodara.
Samo se nadajte…
Ima li čip unutra? pitam za jarana
To nije nikome u interesu
ima, ima za sve lijek. samo nema za smrt. i sta cemo sad
Ajmo realno pričat. Da je ovo istina, zar neko misli da bi bilo dostupno narodu? Zar bi dozvolili da narod zna za ovo? Pa Vojna tehnika se krije u najstrožijoj tajnosti a ne ovo. Šuplja bato!
Gdje da vam suprugu posaljem da je malo podmladite
Hocel biti vakcina za sve besplatna?
Neka napreduje nauka!
Uzviseni kaze da za sve postoji lijek osim za starenje i smrt.
@J24 e čuj Uzvišeni kaže? hahaha Pretpostavljam da nisi upućen u ljudski vijek s početka nove ere ili u vrijeme Rimskog cartstva!? Tada je prosječan ljudski vijek bio 30-ak godina, što će reći da smo za 2.000 godina produžili ludski vijek za skoro 3 puta zahvaljujući medicini, zdravoj ishrani, zdravom načinu života itd. Siguran sam da će ljudi za 50-ak godina živjeti duže nego sada pa makar to bilo 10 godina u prosjeku.
NEMOJ života ti !
Odmah ga pritvoriti, jedina pravda na svijetu je to sto je svima smrt zagarantovana, podjednako,
Na prvi pogled vrlo interesantan i pozitivan uspjeh, medjutim u mojoj pdsvijesti postoji strah da ovaj experiment ne zavrsi kao i sa koronom ( pa da ovi misevi koristeni u eperimentu pocnu npadati ne samo obicne macke nego lavove)
I naučnici nas napaćene tjeraju nazad u pmaterinu.
Tako je i Umbrella Corporation probala pa nije dobro završilo.