Povećavaju šanse za kišu i snijeg
0
Avioni utječu na vrijeme polijetanjem i slijetanjem
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je vise nezadovoljstva u ovom narodu...sve vise se gleda ko ce kome bolje šuknut, ko ce koga bolje provaliti, svakome se gleda neki nedostatak, svakom clanku nadju manu, SVAKO VOLI BITI PAMETAN danas a nije haman niko od nas...nije dovoljna samo zelja da se bude pametan...ovdje su komentari puni virusa \"nacionalnosti\", lijepe se za svaki tuđi komentar...niti jedna rasprava u komentarima na ovom sajtu nije vezana za clanak, vec od petog komentara pocnu se šicat nacionalnom pripadnoscu...napravite sebi jedan forum mimo svih normalnih stranica, pa se tamo prepucavajte i ne pravite se svi pametni...uostalom ako ste toliko pametni, objavite neki rad baziran na nauci, objavite ga da bude bez greske da vam se svi dive...
Nije nam prof Spahić prič\'o o ovom, znači teorija zavjere!
Smijesni ste vise sa svojim jezikom. Kakav bolan bosanski? Svi znamo da postoje, srpski i hrvatski, a to sto ste vi ta dva jezika pomijesali pa nazvali svojim to je bezze skroz.
a chemtrails i haarp???? informisite narod i o tome malo...
Kakve su kite ovi moderatori na forumu. Nekad je forum bio demokraticniji. Sad se ne smijes nasaliti s modratorom, dobijes trajni ban. Eh, sa-x, nije vam to pametno, dugorocno gledajuci.
koliko znam ne postoji Bošnjački jezik, postoji samo Bosanski jezik, da sa pazio u školu možda bi znao
eksperti tvrde da avioni mogu utjecati na lokalnu, ali ne i na globalnu klimu..pa ako su avioni aktivni u cilom svitu onda valjda uticu i na globalnu... e ovih naucnjaka i srece
jeli utjecati na bosnjackom jeziku ili na hrvatskom?!?
Sa-X Ne riSe!