Ima li planeta kao Zemlja?
0
Astronomi snimili drugi sunčev sistem
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije tacno da padaju vjerske teorije. Islam prvi je tvrdio da se svemir siri. Islam govori o mjesecu i zemlji onako kako se rotacije desavaju. Kur\'an govori o galaksijama ali i o 7 zemalja ili planeta slicnih Zemlji. Zatim govori o godini suncanoj ali i mjesecevoj, kome se sta svidja. Govori o globalnom zagrijavanju, pucanju zemljinog omotaca. Kome sve ovo nije jasno, ne znam kako pomoci toj osobi.
I WANT TO BELIEVE
Tamo ja imam tetku i tetka i oni vas pozdravljaju i kazu da i njima kasne invalidnine i penzije i da nedolazimo dzaba:)
Ovo je isto ko kad su nekad ljudi otkrili da je srce u nasem tijelu nista drugo nego pumpa koja pumpa krv, a pupma kao pumpa otkrivena je \"skoro\" u odnosu na pojavu covjecanstva...
sve je moguce
otkrili su al u KURCU !!!
Sve sto vise otkrivaju to sve vise znaju da nista ne znaju heheheh
BOG ZELI DA ISTRAZUJEMO NJEGOVO REMEK DJELO. DA VIDIMO KOLIKO JE MOCAN..
Konačno! Još malo pa padaju sve religije!!! Kad pronađemo \"Boga\" kako će onda obuzdavati šire narodne mase? JES!
ISTO OKO SAURONOVO ...