Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ah,zakasnili su..srbi za ovo znaju vec 500 godina
Nije para kriva. Kod nas penzioneri umiru bez para...
...ipak je raj...provjereno :)
HAHAHAHAH idioti
...a možda je raj :)
haha koja izvala :D
1. Je**m li opanak onom ko mi je uzeo nick :D 2.Ja pokusala staviti sifru Klix, ali pise preslabo mi :P 3. Ovo nema smisla, normalno da ce ptica umrijeti hahaha, a mogli bi mi nase politicare ubaciti unutra da to provjerimo haha :)
1. I moj su nick oteli :( :( 2. Šifra mi je 9876543210, i kaže previše jaka... 3. Ja mislila stvarno našli rupu u zemlji....
Što neko žuri da ode u pakao :D
Nisu trebali da idu tako daleko, u potrazi za ulazom u pakao. Dovoljno je bilo da dođu na Balkan, i odmah bi vidjeli šta je pravi pakao !!!
pa dobro ako su nasli vrata daj te nam jos slika da se uvjerimo inace ne vjerujem.....
Zahe.ba.li su se ti arheolozi....vrata pakla se nalaze u sumskoj ! SIKTER
Nacionalizam je najveći pakao, kojeg je čovjek stvorio !!!