Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@sth Moj komentar se ne odnosi na komentare o clanku nego na clanak, koji kao da je sam LUDJAK POD SESIROM pisao !! A to im (sa-x) i jeste namjera. Uciniti da LUDJACKO LAP:RDANJE se prestavi kao NAUKA.
a kontas li ti enko27 da se ova dvojica zajebavaju???
Iz vaseg lap.rd.anja ispada da je mit no Eneji STVARNOST ???? Citat: \"Priča o Zlatnoj grani i Eneji je dokumentovana je i u Vergilijevom epu o Eneidi.\" Znate li VI bl.entovi kada je Vergilije zivjeo ? Znate li VI \'osmanagici\' sta je to STVARNOST sta je to MIT ???
proslog ljeda, kopajuci bunar u berbernici donjoj, moj amidza je na dubini oko 2.5 m pronazao pogolemu balegu za koju jedan Egipatski strucnjak grckog porijekla tvrdi da potice od Trokanskog konja. 100% isina
lažu bolan, to je kod Kaknja