Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je definicija rijeci "refundacija" na nasem jeziku? tj. da li postoji u rijecniku? Mislim da bi puno ispravnije (i jednostavnije) bilo reci "povrat novca"
Slabo je i naplatio, to bi kod nas, brat bratu,bilo tri stoje
samir & emir na aparatima
Ja sam se u Londonu cesto vozio raxijem,jednom me vozio duzim putem nego sto treba.Kad smo stigli rekao je da je zatvoren taj kraci put i naplatio mi kao da smo isli kracim putem
Koja stuha moras bit da zaspis za 2 minute...i to u taksiju
u sarajevu ne moras zaspati da bi te malo provozali okolo,ko hoce da proba neka samo malo prebaci na neki drugi dijalekt i odmah ce se uvjeriti.
Trebala je zvati Sarajevo taxi! Oni uzimaju i zavrču malo manje. 😂😂😂😂
Posebno taksiti sa Sarajevskog aerodroma. Bruka su i sramota grada Sarajeva. Čast poštenim izuzecima.
dobro je da nije fake taxi
...he he he, pa da te je vozio pravim putem dobio bi čir na bubregu kad bi vidio koliko je zaradio.