Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
motao dzoint pored drota da dokazem da nisu opasni
pozelio frajer drugi svijet ha ja
hahaahahah
Tako divna stvorenja. I ne samo ajkule, ima hin još. Pričo mi Stiv Irving.
pozelio frajer drugi svijet
Mogu misli koliko je specijalaca sa snajperom bilo u helicu koji je slikao...nidje veze... :/
ma veslao onako....pa ajkula naletila pored slucajno.... trebala ga je *ISFASIRAT* xD
ovi \"novinari\" ne znaju ni razliku između Č i Ć
OVO MU JE BIO ZADNJI SNIMAK NA KOJEM JE VIDZEN OD TAD MU SE GUBI TRAG
Ebala vas Kit ajkula u pakas. Zaostali biolozi. Kit ajkula je 2-3 puta veca od bijele. Gledajte animal planet jer cisto sumnjamam da znate sta je to cim takve retardirane izjave dajete. Ajkula uglavnom, ali ne uvijek nece napadati ljude ako ima pregrst hrane. Osim toga ajkule napadaju i manje camce. Sve zavisi od faktora gladi. Imaju neke elektricne senzore na njusci sa kojima mogu da osjete prisutnost riba i ljudi na kilometre. Tako da bi nas stalno mogle napadati da hoce, ali se uglavnom se odlucuju za manje obroke.
ovaj ce u cevapu zavrsit jedan dan :)
Trebao je jednu nonicu da smoci, pa da vidimo sta bi se zbilo :D
nidje veze...ovo nije bijela psina nego bezazlena kit ajkula
Ali lik je idiot. Meni bi bilo mrsko dovde doveslat ovaj stojećki. Zar nije mogao kakav kajak uzeti, sjesti i veslat ko čovjek.
Bjela ajkula nije ovak tamna. Ali nije riječ ni o kit-ajkuli, jer kit-ajkula je puno veća od ove na slici. Prije bih rekao da je siva ajkula u pitanju.
A sto nis\' zaronio faco, a ha ha ....
MA JA NE BIJELI SE