Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije da je savrsen dan u 20. stoljecu
Nije to više najdosadniji/najneinteresantniji dan: interesantna je stvar vezana za taj datum da je proglašen za najneinteresantniji dan.
neki se trucin rodio koji je samo zavrsio fakultet u instambuliu
Zar,im nije bitno da su i dalje zivi.Koja sprdnja od razumna covika.
Utvrdjeni su takodjer i NAJGLUPLJI DAN, NAGLUPLJI SAT, NAGLUPLJA MINUTA u \"svjetskoj\" povijesnoj istoriji/historiji a to su: Dan kada je objavljena ova \"vijest\": 27.11.2010 Sat kada je objavljena ova \"vijest\": 11 sati (samo se ne zna jel\' PRIJE ili POSLIJE podneva..... Minuta kada je objavljena ova \"vijest\": 22 minuta... A mogu se proglasiti NAJGLUPLJIMA i godina, stoljece, milenijum, era itd....
ko placa za ovakve gluposti, a cijeli africki kontinent umire od gladi ?
interesantno....čak dva puta se ponibje turska??
kao da stotine hiljada ljudi koji su se rodili toga dana nisu vazbe osobe :P
\"Nakon analize oko 300 miliona podataka na kompjuteru utvrđeno je da se 11. aprila 1954. nije desio nijedan važan događaj, niti se rodila ili umrla nijedna važna osoba.\" Dje greshka?
jedan odličan urednika je govorio: \"pa, vijest je da nema vijesti. de , napiši da nema ništa....\" i onda te bude sramota i ti sjedneš i uradiš kompletnu emisiju vijesti. UPak, ima šta da se javi .....
ova sto je zinula voli da ga doji u startu . ona ga voli...
niti se rodila ili umrla nijedna važna osoba dobra vam ova