Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uočljivo je da djevojčica ne koristi snagu mičića. Joga omogućava da se na hondroidnim hrskavicama ekstremiteta, koje su najopterećenije pri izvodjenju vježbe, stvaraju brojna zadebljanja koja još više jačaju i olakšavaju izvodjenje poluga po jednostavnim principima fizike u odnosu na silu G. U biti mišičav čovjek jako teško savladava vježbe koje u sebi iziskivaju savladjivanje sile G. Obrijte ga lagano, i ne pokušavajte... Povrijedićete se...
fascinantno.moželi mi ko ukazat , na moment sile teže.
Mozda pise u prvoj recenici: \"Šestogodišnja Shruti Pandey iz Jhunsija, u sjevernoj Indiji, je najmlađa učiteljica joge na svijetu. I sama je počela trenirati prije dvije godine, no zahvaljujući svom nevjerovatnom talentu ona danas podučava odrasle.\" A mozda se opet ponovi u drugom dijelu teksta: \"Pokušala sam ga imitirati, ali mi je bilo jako teško. Zamolila sam roditelje da i mene pošalju na časove joge\", ispričala je šestogodišnja učiteljica. :)
pedobear approves
pa ne pise nigdje koliko djevojcica ima godina?!?!?!?
svaka ti cast tako maala a ucis
mucenje djece kakva joga. istim principom bivaju i kineski atleticari trenirani.