Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.youtube.com/watch?v=W-1yExVanMI
beavis i butthead , izgleda da je ovo beavis
Joj popustite se vise frajera, da sam Amerikanac tacno bi za njega glaso u inat jer ga svi mediji uzimaju za zub. Nije ni Obama nista bolji ali njega se niko nije usudio zajebavat, jbg covjek bi trebao ocekivati neku neutralnost velikih medija ali se opet vidi da i oni samo prosipaju propagandu koja im odgovara bila liberalna ili desnicarska sve je to isto,i jedni i drugi lazu. Samo me kod liberala nervira sto traze jos da oni imaju moralnu nadmoc zbog svoje politicke korektnost.
E vala stvarno. Jedno je kritika, al' jedno je preseravanje. Ovo ispade "Hajmo vidjet ko se može više z.j.b.v.t. na Trampov račun", pa što veća z.j.b.n.c.j.a. to je naš glas za "normalno", "demokratski" i "ljudski" veći, a ustvari prelazi u totalnu glupost i besmisao.