Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca pa nije potegao za narandzom, mislili bi da je bomba i sad bi vjerovatno bio mrtav.
Ha ya :D
Ja fakat ne vjerujem koliko glup moras biti pa ovo raditi u americi, drzavi gdje te policija izbusi kao svicarski sir, pa eventualno onda postavi pitanje sta je bilo,...
pa izbusice te i ovdje(da iamaju metaka),., zamisli ti si policajac i neko izvce nesto nalik pistolju i uperi prema tebi,.., sta bi uradio,.
Kad su pitali policajce u USA zasto su pucali u osumnjičenog " samo" 64 puta, kazu oni zato sto nam je tad nestalo municije :P
mora bit glup ko konj. cojek rodjen u americi a ne zna da u njegovoj zemlji pigovi te izresetaju i za manje glupe stvari. oni u stvari jedva cekaju da im das razlog da te izbuse. konj.
Barem nije ovo uradio 88. puta kao Arnel
Citam naslov i predpostavljam da se desilo u Americi , otvaram tekst i naravno nisam bio nimalo iznenadjen ...
Plot twist: budući da u Americi tabaju homoseksualce, možda je cuclao bananu i gledao ih direktno u oči?
nije banana za insana
Gangbangster
Cim sam procitao naslov, znao sam da je SAD u pitanju...
Zna i banana opalit!
A kako njega ne upucaše, ko onog dječaka od 12 godina?