Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako bogata zemlja i tako glupi ljudi,..pa sto ga niste uspavali i poslali u neku divljinu kanade ,bar ste to mogli kreteni svajcarski
Ljudi, misle da su najvazniji na ovoj planeti, a siguran sam da medo nije predstavljao takvu opasnost kakvom oni predstavljaju, cak i da jeste, mogli su ga premjestiti negdje drugo ili u ZOO ako nista. 'Veličina jednog naroda, i njegov moralni napredak, ogleda se u načinu na koji se ophodi prema životinjama!'
A nisu mu jednostavno mogli ostavljati hranu u šumi? Jao idiota, majko mila!
Da imaš IQ barem 80, znalo bi da nije problem u tome što djeca vole ili ne vole pse, nego je problem u tome što je pasa u Sarajevu toliko da se bore za goli opstanak. Psi koji se bore za goli opstanak ne vole djecu i ljude, u tome je problem.
pikce swicarske, nisu smjeli jedan na jedan vec puskom u glavu
Razlika je u tome sto u Svicarskoj ni jedan ker nije bez gazde, svaki ker ima svoj cip, regisriran. Izmet od kerova se sklanja posebnim vrecicama u posebne kontenere koji su odredjeni samo za pasju necist. Ako jednom ne sklones sto tvoj ker pokaki, 100 Fr. ti je kazne. Ako pustis svog kera da seta sam bez tvoje pratnje, kazna je 500 Fr. i oduzimanje zivotinje. Velika je to razlika izmedju BiH i Svicarske. Jedino zajednicko, U BiH postoje kantoni kao u Svicarskoj, a o sistemu samo se moze sanjati. Koliko se sjecam nekad davno, neko obeca da ce BiH biti kao Svicarska.
Joj sto ne mogu ovih komentara. Imam i ja djecu, ali razlika izmedju mene i tebe je u odgoju, moji malisani vole pse :) Tvoja djeca ce odrasti u potencijalne ubice, klosare. Niko nije ZAO kao covjek !!! Da su barem ljudi kao z i v o t i n j e .
Nema te vi pojma o Svicarskoj, njenom sistemu i nacinu zivota. Da je Svicarska takva kako je vi opisujete davno bi nestalo sezdeset hiljada azilanata, na stotine hiljada izbjeglica koje Svicarska stiti i hrani i pruza svu udobnost o kojoj nikad nisu sanjali. Svicarska je jedina zemlja u Evropi gde zivu 152. razno/razni nacionaliteti naroda iz citavog svijeta. Svicarska ima 7`800 000 stanovnika od cega je 27% stranaca koji uzivaju dobrotu iste.Jedina drzava na Eu tlu u kojoj vlada direktna demokratija.
Znaci nema vise Bosanaca u Svici
Kakvi glupi, pametni su oni itekako. Zato će zemljama poput naše dati milione da uvedeš reforme i zakone koji će ti svezati ruke da išta ostvariš, a sve što ti treba kupi od njih. Evo bosanci milioni za proizvodnju paradajza i kornišona, ali nemere ni cent za fabriku đubriva, đubrivo morate od nas da kupite. Nećeš? Hoćeš hoćeš, moje đubrivo i pesticidi mogu godinama stajati, a tvoj paradajz će propasti za sedmicu, pa izvoltung.
Švicarska zapravo kontroliše svijet, a ovo je svijet koji oni grade.
@MarkoMG: To su isti oni koji danas pričaju o ljudskim pravima i slobodi, nakon što su popIjačkali pola svijeta i ubiIi na milione ljudi. :)
kod njih medvjeda, ugroženu i zaštiženu vrstu, pa još posljednjeg a kod nas, samo u fol glavnom gradu 12.000 kerova slobodno maršira, ne smiješ ih ružno pogledati ako ti zakolju mačku ili izujedaju kćerkicu
ma da. svi ostali za Milku pakuju čokolade, sve šatro zemlja prirode. ova mi se Evropa sve više gadi.
I oni govore o zastiti zivotinja, a u divljini nemaju ni jednog medjvjeda :\
nema hrane, normalno da silazi u selo. ali na njegovu zalost, ne ponasa se dovoljno pristojno u skladu sa svicarskim zakonima. a svicarci ne trpe nezakonita ponasanja.
najgluplji narod na svijetu su Svicarci. To je blesavije od nas ba.