Najvažnije je bogato se udati
3
U Pekingu otvorena škola za "sponzoruše"
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek im posalju ove nase profesorice
jesu zaostale ove kineskinje, pa kod nasih zena se to automatski ubacuje u gene s mamine strane
zivjela LJUBAV!!! i samo ljubav!
kod nas te to mama uči od malih nogu kakve škole i gluposti
davno smo mi u bosni inali taku skolu sigurno se sijecate nastavnika i nastavnice nermin i nermina zurbrigen skola cura
nije da vredjam kineski narod al brate ja da sam milioner il milijarder mogo bi bolje sponzoruse pokupit neg azijate mozda brazilku il kakve ljepotice iz amerike a vala ni nase na balkanu nisu ruzne i one su lijepe ;)
Pa nije problem u umakanju, to se moze i bez para nego upravo ovo sto magnat kaze u braku iz interesa, ali opet kazem vjerovatno im i ne smeta, zenski mozak je to.
@@sreca ne shvatas poentu ovoga sto je sreca napisao, za prevaru nisu pare ni potrebne, ali se desavaju u daleko manje slucajeva kada nije rijec o braku bez interesa. ja licno imam para, i ne postoji ta zena koju necu prevariti to vec sad znam, a kada mi dosadi samacki zivot ozenit cu onu koja ce me u kuci cekati pa makar samo zbog para, ali nisam ja kriv sto su one takve.
svaki bi umako sa strane da ima para
Pametne zene, evo ih samo u mojoj ulici 3-4 takve iste u kuci sjede dok im se muzevi k.u.r.v.a.ju. ko zna s kim, doduse mozda im ni ne smeta ipak su se zbog love i udale, a to je sreca najveca.
Stipu to,vecina danasnjih djevojaka zivi u svijetu spanskih ili turskih sapunica,sto je fkt steta misli ako je lijepa da ima sve..radije bi uzo ruznije auto sa dobrim motorom,nego lijepo auto sa losim motorom... :/
e moje kineskinje...dojdite vi kod naše kakve Hajre, Fatime, Halise, Zumre ... one ti postanu sponzoruše \"ha jim\" prvi zub nikne :-D i onda sa koljena na koljeno :-D a ne trebaju ni da te vide, a znaju da si bogat :-D
pa to ispade da ovi muskarci nisu sponzoruse, Zasto se onda bogate cure prvo udaju?
e ovo je vrh svih mogucih gluposti koje sam u zadnje vrijeme cuo... ps: \"da bi kandidatkinje uspjesno okoncali obuku, potrebna je uspjesno savladana najelitnija prakticna nastava -naravno u BiH\" ...
Davno sam prestao vjerovati u fine, pametne, razumne zene i shvatio da je to samo urbana legenda. Pa sam zato prestao razmisljati tako o njima uopce, i prestale su me ovakve vijesti iznenadjivati, sada ih samo gu.zim i to je to. Valjda ih je Bog samo za toga i dao, jer s pamecu slabo stoje ocigledno.
nadju nekog matorca koji je uz to jos i impotentan, budu s njim par godina i onda prisvoje fufice bogatstvo i furaju se, glume dame i onda ove pripadnice njeznijeg spola ( mnogi kazu ljepseg sto je potpuni apsurd ) kazu nije lahko biti zena, mamu im..........
HAHAHAHAHA Neko se zanio pa svima minuse opalio :D Svegami et PU! Djubrence jedno malo