Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ga briga, rahat od pameti...nema kretena oko njega da ga nerviraju
Zar mu ne treba neki politicar tu da ga ebe u mozak??..
ozeni se i samo k a arj,biras mjesto i vrijeme ha ya
da je ovaj gradic u bosni na ovog samonsa bi islo bar 5 ministara vozni park i helikopter , mora da su ga svaki dan nervirali ljudi dok mu nije puko film ko meni sto ce puci ali ne znam ni gdje bi bjezo kod nas u bosni te nalaze gdje se najmanje nadas
Ja bih hodao go cijeli dan.
nije ovo nista cudno. mislim da ce u narednih 50-tak godina u bih biti hrpa ovakvih \"gradića\" tipa glamoč, drvar, grahovo, berkovici, kupres isl.
a gdje mu je supruga?
Nadam se da ima dovoljno pornica.
Jaro neka te tu, rahat si vjeruj mi :) Kad ti trebala žena šljegni do kakve \"public house\" :) razrahati se i nazad
MEĐED.
pa kod nas temperatura zna biti ispod nule i do 25
eto nova tema za horror film,americki hollywood
Chuck Noris je bio jedini stanovnik u državi!
hahaha joj na mapi vidio sam dizzy horse rd. cuj ulica konja kome se vrti hahah joj amerikanaca kako su glupi
izgleda da mu jesamo jedna zena u zivotu povjerovala da je ondje lijepo
http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=buford+wyoming&ie=UTF8&hq=&hnear=Buford,+Albany,+Wyoming&ll=41.123526,-105.305049&spn=0.007791,0.01929&t=h&z=16
Sta ako se ikada osjetimo usamljenim? Usamljenost i osamljenost nije isto, covjek je to fino rekao, al\' vi opet lupate li lupate. Ili copy - paste li copy - pastate.