Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova može ispuniti želju i Čoviću!
zlatna ribetina
Jednom, u snu si mi rekla da doći ćeš ako te budem zaželio dok zvijezda pada. Od tada sam gledao u mnoga neba čekajući padalice. Požuri, gdje si do sada? Zažmiri, ako ću ti tako biti bliže, ako me tako možeš pronaći iza barikada nagomilane nježnosti. A onda me nježno poljubi kao što nisi nikog do tada. Poljubi me za slučaj da ne dođeš nikada. Poljubi me za svaki slučaj......
😔
😔😔
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Frajer kao da je pecao oko Prypjata. Černobilska zlatna ribica.
Liči na Dodika
Ma šarana neko minijumom pres'o.
Narančast ko naš Bakir
Koi šaran
Tako je naš Bosanac ulovio zlatnu ribicu. Kaže ona njemu “ako me pustiš ispuniću ti jednu želju”. A on će njoj “e nećeš, ti ćeš meni u tavu”.
neka ti ispuni tri zelje i pustaj je
Ova ispunjava 33 zelje
JAKA RIBA