Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad čitam o ovim ciframa u hiljadama tona,metara, komada... itd,itd odmah mi naumpadne film Titanic,kad za večerom oni šupci bogatuni valjaju cifre o veličini broda i njegovoj moći. Vjerujem da bi i ovog jedan veći cunami pomeo kao da je od papira. Perverzija,ali šta ćeš ljudi voli grandioznost i pomjeranje granica u tehnologiji, nadmoći...
Hoćeli ovakvi brodovi proći ospod pelješkog mosta.
Lijepa ladja,meni bi vise odgovarala jedna onako luksuzna jahta,ne previse glomazna.
Harmony of the Seas - kralj svih brodova
Koliko samo na njemu ima kockarnica ! I zamislite da ta takva globlna konkurencija uplovi u NEUM ! Odmah kreći sa mostom za Pelješac !!