Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma tivra se ti u sumu pasa moj, stas medju divljacima.....
garant je neki nas ex yu cojk. istekla mu viza pocijepo dokumenta i sad se pravi mutav samo da ostane i ne vraca se u ovu primitivu!!!
Toplo ti preporučujem da se tornjaš sa ovog sajta da ti neb\' neko kevu poder\'o ko fočak rodni list
ja sam focak i volim tvrdi da primam
@asko ma ko se to meni naljutiooooooooooo, uh, uh, be.m li ti focu tvoju, nemoj se ljutit kupice babo cokoladu, buc, buc
Moguce da je srbin iz 2. svjetskog rata, pobjegao iz Jasenovca sa zenom, dobili dijete u sumi... pa lutali ..lutali ..ups. .zezno sam se. Izgleda niko nije iz Jaseonvca uspio da se probije....ali su ostali su tamo dobro ukopani...znaci nemoguce da je u pitanju srbin.. tako da se slažem sa tobom.
Žali Bože komentara ovdje, strašno!
John Doe !
@dragisa raja nabijem ti sestru na onu stvar al prvo mora se smrdulja dobro da opera jesil cuo .
@united4ever jest bas Focak sam oda ti pojasnim odkud on u sumi pa znas odkud upoznao tvoju sestru i odveo je u sumu da je karne i posto je karno Focak izasao iz sume a seku ti ostavio divljaci da je karaju .
Ovo ratko ne daju mu da diše u Hagu pa otiso malo na zrak u sumu
Da nije Arkanov mali? Kakva šuma ba hoće dečko državljanstvo na brzaka jao levata ovih Švaba.....naši bi mu rekli, oooo šta ima izviđač, nismo te prepoznali xD
MA srbin GARANT, A EVO I DOKAZA: 1. SUMA-SRBIJA 2. NEMA POJMA MALI NI O CEMU- SRBIN 3. STARI GA NOGIRAO- SAMOM SRBI TO RADE 4. KORISTIO KOMPAS- HTIO U SRBIJU A DOSAO U NJEMACKU, GLUPI SRBIN 5. RAY- TIPICNA LAZ ZA SRBINA I SAMO JOS JEDNA NAPOMENA, PISEM VELIKIM SLOVIMA SVE OSIM RIJECI \"srbin\" JER SRAMOTA TO VIDJETI U TEKSTU, SRAMOTA I PISAT TU RIJEC ALI ETO MORAM DA NAPISEM INACE NE BI STE SKONTALI...
Ovo mora da je pitar krenuo kod brace u Dresden.
Vidi srba sto se javljaju m.aj.ku im onu kukavičku kukavice smrdljive još imate obraza ovako nešto da izjavite kukavice.
@Dragisa Nije iz Srebrenice GARANT. Vi ste pobili sto se pobiti moglo. Stidi se, ako si imalo pametan sto si pripadnik tog poganog naroda. I jos... imas obraza komentarisati i spomenuti Srebrenicu. ŠUGO ŠUGAVA!!!
e.b.e.m ti prvi red sahrane !