Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravi lik Sulejmana Veličanstvenog
jebo batmobil... u mene jaran napravio golfa dvicu i prod'o ga za četiri stoje... neregistrovan!
Turci su napraaaaviliii par miliona srba, pa se ne hvale :)
ja zanimljive vijesti
bilo mu dosadno !
maketa u prirodnoj veličini od prirodnog materijala
Možda je napravio Turčin napravio maketu batmobila od tri tone snijega, a nikako batmobil. I zašto batmobil velikim početnim slovom
kako si glupa ko tokmak!!!, da je samo srati i pisati gluposti po svaku cijenu... eto sad neko je stvarno pomislio da je lik napravio pravi batmobil a ne repliku, i ti se nasla pametna pravit i trazit sitnice neke da kenja okolo i kako je najpravilnije da se napise text, a zato recenicu ne znas napisati kako treba! "Možda je napravio Turčin napravio", ti mozga imas kao Miami snijega!
Ne postoji najpravilnije! ili je pravilno ili nepravilno
a godinu poslije džamije,pravi Stari most od snijega pored pravog.
Hehe cuj dzamiju i dva minareta e majko mila i to od snjega
hahahhahaha ma kao da je original xD
Ma previse dobro izgleda da bi povjerovao malo mi sumljivo